THAI EXPRESS GRONINGEN

THAI EXPRESS GRONINGEN Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 440 beoordelingen
9 apr 2021 om 23:19 It was disgusting noodles, it tasted like old rance oil with an overdose of really salty sauce. I could not eat it and could not be more disappointed. Luckily we had ordered lumpia's with it, that were ok. But I will never order there anymore.
7 apr 2021 om 21:43 Ordered with friends. They really enjoyed what they had (hence a 3 and not 2 stars) but I was really really disappointed in my chicken pad thai. Far too much fish sauce and didn't taste at all like a pad thai should from my experience.
5 apr 2021 om 23:41 We hadden 1,5 uur vantevoren besteld en het was er 5 minuten te vroeg. Het eten smaakte verrukkelijk!
5 apr 2021 om 21:26 Lekker, eerder kruidig dan pittig, prima op tijd. Doen we zeker nog een keer !
1 apr 2021 om 20:38 Eten was erg lekker en het werd snel bezorgd. Een aanrader!
28 mrt 2021 om 20:12 Beste curry in Groningen!
21 mrt 2021 om 20:26 We werden telefonisch op de hoogte gebracht dat het eten 15 minuten later bezorgd zou worden dan gepland. Kan gebeuren natuurlijk. Erg fijn dat ze ons op de hoogte hielden. Goede service!
20 mrt 2021 om 23:48 Ondanks alle drukte toch mn eten binnen een relatief korte tijd gekregen, warm en lekker!
20 mrt 2021 om 20:22 Precies op tijd bezorgd